Penentuan anion dengan kaedah kompleks logam berpendarfluor - 427352 Wan Fadli Wan Yusoff (Skudai Univrsiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologui Malaysia, 2000