Corrosion behavior of 304 SS and Co-Cr-Cr under simulated body fluid - 488113 Nur Syahirah Mohd. Shah; Mohammed Rafiq Abdul Kadir; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007