Penyediaan dan pencirian elektromangkin berasaskan logam peralihan titanium dan tungsten bagi elektrod sel bahan api membran penukar proton - 427791 Mohamad Zambry Abu Tamin (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000