Development of pressurised burning rate test rig for solid propellant - 428135 Nasrulhakim Musa; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal- Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007