Development of a microprocessor based mechatronic system using PLC - 487950 Jumain Amir; Musa Mailah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007