Conceptual design of a 2 seater conventional helicopter - 429003 Dinagaran Balaraman; Wan Zaidi Wan Omar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007