Silica sand deposit at Bukit Senyamok, Dungun, Terengganu - 339448 Aw, P. C.; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Ipoh : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1979)
08