Design of faculty of mechanical engineering doughnut vending machine - 429158 Fairul Asran Mat Nawi; Zulkafli Yusoff, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007