Sintesis kompleks kuprum, mangan, zink dengan asid amino serta penggunaanya sebagai mangkin tindak balas pengisomeran I-heptiena - 429772 Faezah Mohamad (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000