Sintesis dan pencirian kompleks aluminium(III)-Hidrazon - 429794 Phua, Pim Huat (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000