The potential use of granite at Bukit Labohan, Kemaman, Terengganu as dimension stone - 339448 Aw, P. C.; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Ipoh : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1979)
08