Analisis struktur kompleks stanum (Sn) dengan ligan hidrazon menggunakan resonans magnet nukleus - 430690 Rohaya Daud (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000