1975 production statistics for crushed rocks, bricks, sand and gravel in Peninsular Malaysia - 339448 Aw, P. C.; Ong, Wee Seck; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Ipoh : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1976)
08