Kandungan kimia dan bioaktiviti daripada dua spesies piper - 328198 Lau, Lee Cheng (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Kimia)) - Universiti Teknologi malaysia, 2000