Pra rawatan ke atas bijih emas refraktori menggunakan Thiobacillus Thiooxidans, Thiobacillus Ferrooxidans dan Leptospirillum Ferrooxidans (2:1:2) - 431203 Dalimawaty Ahmad (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000