Vibration analysis of a washing machine - 432314 Choo, Lin Chong; Roslan Abdul Rahman; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007