Limestone resource investigation of Gunong Temelang, Perak - 339599 Ooi, A. C.; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Ipoh : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1979)
08