Limestone resource investigation of Gunong Ginting, Perak - 339599 Ooi, A. C.; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Perak : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1980)
08