Panduan pra makmal kimia am berbantukan komputer melalui internet - 401292 Wong, Lai Peng (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000