Sintesis aluminosilikat MCM-41 untuk permangkinan tindak balas friedel-crafts sebatian aromatik dengan asid karboksilik - 432199 Napsiah Idris (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi malaysia, 2000