Komponen-komponen bagi pertumbuhan bandar di Semenanjung Malaysia,1970-1980 = The components of growth in Peninsular Malaysia 1970-1980 - Malaysia. Kementerian Dalam Negeri. Jabatan Perangkaan (Kuala Lumpur, 1988)
01