Limestone resource investigation of part of Gunong Lanno and Gunong Terendum, Keramai Pulai, Perak - 339599 Ooi, A. C.; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Ipoh : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1979)
08