A geological investigation on the limestone hills of G. Panjang, G. Kandu, G. Mesah, G. Sepah and G. Tunggal, district of Kinta, Perak - 374467 Ong, Wee Seck; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Penyiasatan Kajibumi (Ipoh : Jabatan Penyiasatan Kajibumi, 1976)
08