Effect of baking process on EN plated aluminium 7075 series - 434016 Saiful Azri Saifudin; Noor Hisham Ab. Hamid; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007