Kesan pH dan suhu terhadap pewarna AZQ - 435940 Haslizan Mohamad (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000