Kajian pencelup reaktif cibacron blue 3GA menggunakan teknik voltammetri perlucutan katodik denyut pembeza - 437318 Ang, Wai Yen (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia,2001