Penentuan pestisid organofosforus dengan kaedah pengekstrakan mikro fasa pepejal (SPME) ruang kepala - 437459 Lau, Francisca Siew Hsia (Skudai UniversitiTeknologi malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi malaysia, 2000