Implementing sustainable development : long term policy and institutional challenges - Dovers, Stephen R.; Universiti Kebangsaan Malaysia. Institut Alam Sekitar dan Pembangunan (Bangi : Institut Alam Sekitar dan Pembangunan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2009)
PSZJBL