Ramalan penentuan Awal Puasa, Hari Raya Puasa dan Hari Raya Korban bagi Malaysia, Singapura, Brunei Darussalam dan Indonesia, ke arah keseragaman : 1993 hingga 2020 Masihi :1413 hingga 1441 Hijrah - 431731 Ahmad Sayuti Isa (Sekudai : UTM, 1993)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Tanah)--Universiti Teknologi Malaysia, 1993.