Pembangunan model produk menggunakan proses tuangan slusy - Qassim Mohd.; Zainal Abidin Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007