Improvement of weld lines and sink marks for plastic injection moulding by using software moldex - 443725 Loo, Chee Tack; Rozaimi Mohd. Saad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007