Penggunaan animasi di dalam pembelajaran kimia melalui internet - 446687 Razli Yusoff (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologio Malaysia, 2000