Pembangunan laman web pangkalan data soalan-soalan kimia - 447098 Mazizah Rubit (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001