Effect of absorbed hydrogen on fracture toughness of steel - 448168 Sebastian Dayou; Mohd. Nasir Tamin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007