Kajian pembersihan sampel secara pengekstrakan fasa pepejal (SPE) bagi analisis pestisid dalam sampel tomato - 447224 Chua, Hooi Ee (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi malaysia, 2001