Development of circulating water channel (CWC) for fish locomotion study - 448155 Samir Mohd. Idris; Faizul Amri Adnan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007