Development of visual database for parachute simulator - 454526 Abdul Aziz Hairuddin; Mohamad Kasim Abdul Jalil; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007