Faktor penumpuan tegasan untuk sambungan tubular T segiemepat seksyen berongga segiempat sama menggunakan perisian unsur terhingga LUSAS [microfilm] - Azlina Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002