Penentuan o-ASA dan p-ASA melalui tindak balas garam diazonium menggunakan kaedah voltammetri perlucutan katodik (CSV) - 450687 Andy Asmawi Rahmat (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001