Penyediaan perisian komputer menghitung kedudukan dilautan menggunakan kaedah pelarasan ganda dua terdikit - 261974 Abdul Rahman Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1989)
Kertas Tajuk Khas (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia