Design of valve spring clamping device - 454529 Ihsan Salman Sarngan; Mohd. Shuisma Mohd. Ismail; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007