Pembinaan laman Web sumber maklumat kimia berasaskan pangkalan data - 454719 Noor Aziah Abu Bakar (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001