Pengoptimuman pengekstrakan minyak dan gris dengan kaedah pengekstrakan soxhlet dalam kajian tumpahan minyak - 455011 Tee, Tsuey Tsuey (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Projek Paper (sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001