Wawancara juruhebah Zainal Din dengan Tan Sri Datuk Ainuddin Abdul Wahid, Naib Canselor UTM dan Datuk Paduka Datin Rafidah Abd Aziz, Menteri Perdagangan dan Perindustrian [kaset] - Ainuddin Abdul Wahid, Tan Sri, 1929-2013; Rafidah Abd Aziz, Datuk Paduka Datin, 1943- (1987)
PSZJBL