Kitab kiliran budi : beberapa perumpamaan Melayu yang dikumpulkan dan diaturkan serta diertikan oleh Tuan Paderi Shellabear dengan pertolongaan guru Sulaiman bin Muhammad Nor di negeri Melaka - Shellabear, W. G.; Sulaiman Muhammad Nor (Singapura : Malaya Pub. House, 1959)
34