Analisis forensik bagi plastik dalam kes kemalangan langgar lari - Mohd. Ruswadi Jusoh, 1979- (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001