Analisis metil Tert-Butil Eter (MTBE) dalam sampel air - 173474 Tan, Soo Ling (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001