Ada untukmu - 457992 Daniella Daniel (Kuala Lumpur : Karisma Publications Sdn. Bhd., 2009)
Johar terjebak dalam perkahwinan paksa dengan gadis pilihan bapa dicengkam resah kerana hati terpaut pada yang lain Impian bersama gadis idaman musnah apabila isteri menuntut haknya, Johar membawa diri ke luar negara untuk mencari kejayaan sekali gus mengubat hati nan luka. Namun bahagia yang sementara musnah dek kuasa. takdir yang tak terduga. Dia pulang ke tanah air dengan cinta nan hampa. Namyn masihkah ada cinta buatnya?