Kesan suhu terhadap kandungan lembapan dan asid lemak bebas isirong kelapa sawit - Mohd. Rashid Mohd. Yusof, 1959-; Salmah Ismail; Abdul Rahman Songip; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli ([S.l.] : [s.n.], 1990)
50