Extensometer system for gunt WP 300 universal testing machine - Mohamad Shukri Zakaria; Ahmad Zafri Zainudin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008